понеділок, 02 квітня 2007 13:25

Періс Хілтон може сісти за грати (ФОТО)

Прокуратура Лос-Анджелесу домагатиметься відміни умовного терміну для світської левиці Періс Хілтон, яка була засуджена за водіння автомобіля в стані алкогольного сп"яніння. Обвинувачі упевнені, що Періс порушила режим випробувального терміну, коли минулого місяця сіла за кермо з анулюваними правами. Якщо суд прийме сторону прокуратури, то Хілтон відправиться за грати на 90 днів. Судові слухання призначені на 17 квітня.

7 вересня 2006 року Хілтон була затримана в Голівуді. Її машину зупинила поліція. Вартові порядку звернули увагу на те, що Хілтон поводиться так, ніби вона перебуває під дією алкоголю. На місці затримання Періс попросили пройти тест на вміст алкоголю в крові, який підтвердив підозру.

У січні у цій справі Періс Хилтон була засуджена до трьох років випробувального терміну. Сама вона в суді не з"явилася, її представляли адвокати. Періс також була оштрафована на 390 доларів, і за рішенням суду тепер повинна пройти навчаьлний курс про шкоду алкоголю. Періс не стала заперечувати звинувачення, таким чином визнавши себе винною. У неї були анулювані права.

28 лютого вона знов була затримана на бульварі Сансет за порушення правил дорожнього руху. Періс вирушила в місцевий торговий центр щоб купити пару DVD-дисків. На виїзді з центру Періс в темний час доби їхала з вимкненими фарами. Її прес-секретар Еліот Мінтц повідомила, що Періс виїжджала з яскраво освітленої парковки і не помітила, що не вімкнула фари. Поліцейські розповіли, що машина Періс рухалася на великій швидкості з вимкненими фарами. При перевірці з"ясувалося, що водійські права анулювані, про що Періс, за її власними словами, гадки не мала, повідомляють Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон може сісти за грати (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути