Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2007 10:04

Перед розстрілом Вірджинcький вбивця відправив послання на телебачення(ФОТО)
5

Американська телекомпанія NBC обнародувала фото- і відеоматеріали, відправленіна її адресу вбивцею студентів Політехнічного інституту Вірджинії.

Лист від 23-річного вихідця з Південної Кореї Чо Син-хі, що влаштував бійню в інституті, прийшло в нью-йоркський офіс редакції телеканалу ще у вівторок, проте було роздруковано тільки вранці 18 квітня, після чого відправлено до ФБР. Згідно штемпелю, лист був відправлений з інституту Вірджинії в 9:01 16 квітня, тобто між першою і другою перестрілкою.

Нагадаємо, що спочатку Чо Син-хі убив двох чоловік в гуртожитку, а через дві години з"явився в одному з корпусів інституту і застрелив ще 30 чоловік, після чого наклав на себе руки.

У лист вбивці вкладено 43 фотографії, на яких молода людина позує поперемінно з двома пістолетами, ножем, молотком. На всіх знімках Чо Син-хі виглядає напруженим і зосередженим. На багатьох фотографіях він направляє пістолет в об"єктив.

Крім того, студент прислав 27 фрагментів свого відеозвернення. За словами глави NBC Стіва Капуса, відеоматеріали, схоже, були ретельно підготовлені наперед і розбиті на частини "як розділи одного маніфесту".

Зокрема, в своєму відеозверненні Чо Син-хі згадує про ненависть до багатих і звинувачує інших студентів інституту Вірджинії в здійсненому ним злочині. "У вас були сотні мільярдів шансів запобігти сьогоднішньому дню. Але ви вважали за краще пролити мою кров. Ви загнали мене в кут і залишили мені тільки один вихід. Це рішення було ухвалене вами. Тепер на ваших руках кров, яка ніколи не змиється", - заявляє Чо Син-хі.

Злочин в інституті Вірджинії став наймасовішим вбивством, коли-небудь здійсненим в США однією людиною за допомогою вогнепальної зброї, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Перед розстрілом Вірджинcький вбивця відправив послання на телебачення(ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути