Ексклюзиви
вівторок, 11 листопада 2008 13:00

Пенсіонер потрапив до лікарні після укусу білки

Пенсіонера з Британії Ерні Гордона вкусила білка, яку він врятував. Про це пише видання The Independent. Незабаром після укусу Гордон був доставлений в лікарню, де йому зробили щеплення від правця і виписали антибіотики.

75-річний Гордон виявив травмованого гризуна в лісі міста Алнвік. Пенсіонер відніс білку до ветеринара, який виявив, що у тварини зламані тазові кістки. Гордон, що назвав гризуна Елвісом, відніс його додому і зробив йому житло з коробки з-під газонокосарки. Коли білка спробувала вибратися з коробки, вона укусила пенсіонера за вказівний і великий пальці.

Гордон відзначив, що укус Елвіса виявився дуже хворобливим. "Білки можуть розгризати тверду шкаралупу мигдалевих горіхів, так що можете уявити, наскільки мені було боляче", - розповів пенсіонер. В даний час врятована ним білка живе в гаражі одного з друзів Гордона. Повідомляється, що Елвіс зможе повернутися в дику природу вже через кілька тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер потрапив до лікарні після укусу білки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути