неділя, 22 липня 2007 11:19

Пельшу заборонили займатися сексом

Коли відомий ведучий потрапив в реанімацію, він знаходився на межі життя і смерті. Лікарі Боткинської лікарні зробили диво і зуміли поправити здоров"я Пельша без хірургічного втручання. Зараз шоумен почувається набагато краще, а медики вирішують, який курс реабілітації буде для нього найбільш успішним.

У будь-якому випадку одужання неможливе без дотримання строгих розпоряджень: як мінімум півроку ведучому не можна займатися сексом і є гостру і жирну їжу.

- Інтимна близькість - це колосальний стрес для організму, - пояснює лікар відділення. - Ослаблений імунітет, строга дієта - все це віднімає сили, які потрібні для сексу. Під час статевого акту у чоловіка піднімається артеріальний тиск, і кров підливає до всіх органів, у тому числі і запаленої підшлункової залози. Це може спровокувати сильний напад захворювання, справитися з яким буде набагато складніше.

Меню популярного ведучого довгий час теж не відрізнятиметься вишуканістю. Протерті каші, приготовані на воді, бульйони, желе - медики рекомендують шоумену саме таку дієту, фахівці називають її "нульовий стіл".

Медики категорично заборонили йому користуватися авіа- і залізничним транспортом протягом року, так що ведучий не зможе виїхати з країни, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Пельшу заборонили займатися сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути