Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2008 18:40

Пекінська поліція пересідає на велосипеди

Поліцейське управління Пекіна після більш ніж десятирічної перерви знову пересідає на велосипеди для постійного патрулювання вулиць столиці Китаю, мовиться в повідомленні агентства Синьхуа.

Керівництво пекінської поліції аргументує рішення пересадити своїх співробітників на двоколісний транспорт у зв"язку з необхідністю економії бензину, а також скорочення викидів вихлопних газів в столиці Китаю.

Так з сьогоднішнього дня практично третина пекінських поліцейських вийде на патрулювання вулиць міста на велосипедах.

До середини дев"яностих років більшість столичних поліцейських їздили на велосипедах для виконання своїх службових обов"язків, але з поліпшенням економічної ситуації в країні, китайська поліція вже змогла собі дозволити пересадити своїх співробітників за кермо автомобіля.

Ще один позитивний момент пересадки з автомобіля на велосипед полягає в тому, що вид охоронця порядку на велосипеді в загальній масі пекінських велосипедистів зробить поліцію ближчою до народу. Так вважає один з керівників пекінського управління міністерства громадської безпеки Китаю, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Пекінська поліція пересідає на велосипеди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути