пʼятниця, 19 вересня 2008 13:02

Пейлін викрили в спотворенні фактів

Журналісти порталу Politico.com викрили кандидата у віце-президенти від Республіканської партії Сару Пейлін в спотворенні фактів. У інтерв"ю, яке Пейлін давала телеканалу FoxNews, вона розповіла, що перш ніж шукати місце віце-президента, вона радилася зі своїми дочками. Офіційні представники Республіканської партії та чоловік Пейлін раніше стверджували, що дочки дізналися про новий статус матері вже після її призначення.

Згідно офіційному розкладу партійних заходів, діти губернатора Аляски були перевезені зі цього штату в Огайо (де вони і дізналися про призначення) вже після того, як Джон Маккейн обрав Пейлін своїм напарником. Її дочки брали участь в церемонії, де кандидат в президенти від Республіканської партії урочисто оголосив про це.

Чоловік Сари Пейлін Тодд в іншому інтерв"ю каналу FoxNews розповів, що діти не знали про те, що сталося до моменту прибуття в Огайо.

Представник Пейлін пояснила невідповідність "свідчень" таким чином: "Пейлін попросила дочок проголосувати (за або проти її рішення) вже після того, як вони прилетіли в Огайо".

Політичний аналітик Politico.com вважає, що допущене Пейлін спотворення фактів може стати приводом для нападок на неї з боку демократів, оскільки напарник Маккейна є однією з найпопулярніших фігур президентських перегонів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Пейлін викрили в спотворенні фактів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути