понеділок, 19 листопада 2007 11:13

Педофіла відправили працювати у дитячий садок

 Німецький суд помилково засудив до громадських робіт у дитячому садку чоловіка, раніше не раз судимого за педофілію. Наступного тижня присяжним доведеться провести ще одне слухання, після того, як покараний під час виконання своїх обов"язків був двічі спійманий за спробою вступити з дітьми у відносини сексуального характеру.

Чоловікові, що проходить у слідстві під ініціалами A.B., призначили як покарання 720 годин громадських робіт двірником у євангельському дитячому саду св. Петра в місті Мелле, неподалік великого західнонімецького міста Оснабрюк. Як повідомляє Reuters, каральні заходи були винесені за звинуваченням у шахрайстві під час збору коштів на благодійність.

Проте, як сказав Александер Петермейєр, представник прокуратури Оснабрюка, у суді з якихось причин не відмітили, що обвинувачений був вже тричі судимий за педофілію. За словами Петермейера, суддя просто не прочитала досьє на підсудного.

Чоловік був арештований у квітні поточного року, після того, як вихователі дитячого садка застали його, коли він пестив себе перед маленькими дітьми. Злочини, які не відмітила суддя, були здійснені ним у період з 1988 по 1990 рік. Тоді чоловік мешкав на території Східної Німеччини, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Педофіла відправили працювати у дитячий садок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути