пʼятниця, 25 квітня 2008 14:12

Патрік Суейзі вже склав заповіт

Патрік Суейзі вже склав заповіт
Не дивлячись на повідомлення про те, що лікування хворого раком підшлункової залози Патріка Суейзі, приносить позитивні результати, фанати голлівудського актора почали готуватися до гіршого, дізнавшись, що Суейзі вже передав своє майно в довірчу власність, повідомляє digital spy.

Зірка "Брудних танців" склав документ, який набуває чинності ще за життя укладача і передає право на майно вказаним в нім особам. Довірча власність використовується як свого роду заповіт, але дозволяє уникнути розділу майна по суду у разі смерті довірителя і часто оформляється людьми, що знаходяться при смерті.

На початку квітня дружина актора Ліза, а також його лікар Джордж Фішер, говорили, що Патрік Суейзі добре реагує на лікування раку підшлункової залози в стенфордській клініці. "Не може не виникнути думка, що всі молитви і добрі думки, направлені людьми на нього, зіграли вирішальну роль", - говорила Ліза.

Онкологічне захворювання, яке є одним з найнебезпечніших у своєму роді, було виявлене у актора на ранній стадії, що підвищує шанси на успішне лікування, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Патрік Суейзі вже склав заповіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути