субота, 05 січня 2008 15:49

Патаркацишвілі не голосував на знак протесту

Підприємець Бадрі Патаркацишвілі, який балотується в президенти Грузії, відмовився брати участь в голосуванні "на знак протесту". Про це, як передає ІА "Новини-Грузія", повідомив його виборчий штаб.

"Його батьківщина - Грузія, і він повинен був віддати свій голос, знаходячись тут, але через ситуацію, що склалася, не зміг приїхати", - пояснив представник штабу Раті Шартава.

Раніше передбачалося, що бізнесмен, що знаходиться в Лондоні, проголосує на дільниці, відкритій в дипломатичному представництві Грузії. Проте його прихильники заявили "Інтерфаксу", що в посольство він не прийде, оскільки там, можливо, відносно нього готується "провокація".

Нагадаємо, що Бадрі Патаркацишвілі покинув Грузію незабаром після листопадових мітингів, і з тих пір живе то у Великобританії, то в Ізраїлі. Він планував повернутися в республіку, щоб особисто взяти участь у виборчій кампанії.

Проте приїзд так і не відбувся. Патаркацишвілі звинуватив керівництво Грузії в підготовці його вбивства і вимагав для себе додаткових гарантій безпеки. Влада йому в цьому відмовила, прокуратура Грузії, зі свого боку звинуватила Патаркацишвілі в підготовці перевороту.

Інші шість кандидатів в президенти Грузії, як повідомляли ЗМІ, вже прийшли на виборчі ділянки. Майже всі вони зізналися, що голосували за себе, і виразили упевненість у власній перемозі, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Патаркацишвілі не голосував на знак протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути