середа, 30 квітня 2008 07:08

Пасажири погрожували перекрити колії

24 квітня приміський потяг Гребінка–Ніжин прибув до Ніжина із запізненням на 4 хв. Щойно відчинилися двері вагонів, юрба побігла в напрямку платформи. З неї відправлялася електричка до Києва. Шлях  перегороджував порожній вагон, який стояв на одній із колій. Поки люди його обійшли, електричка відправилася.

— Черговий по станції завжди затримував електричку, якщо дизель із Гребінки запізнювався, — обурюється Валентина Діденко, 44 роки.

Наступна електричка до Києва відправляється за 3 год. У більшості пасажирів на руках вже були квитки, придбані в Гребінці та Прилуках. Здати й обміняти їх у касах було неможливо. Чергова вокзалу запропонувала видати довідки про запізнення потяга.

— Між дизелем із Гребінки та електричкою до Києва лише 8 хвилин, — говорить чергова Тетяна Резвін. Жінка пояснила, що доповіла про запізнення дизеля. Черговий у Києві дав розпорядження не затримувати електричку.

Розлючену юрбу такий аргумент не задовольнив.

— Невже ви хочете, щоб було як у Конотопі? — запитувала Любов Ткаченко, 48 років. — Там пасажири заблокували всі колії, аж поки не  відновили скасовану електричку.

Пасажири, які їхали на роботу до Києва, спізнилися.

— Зараз складається новий розклад, — каже виконувачка обов"язків начальника ніжинського вокзалу Ніна Носенко. — Його введуть наприкінці травня. Пасажирам треба писати звернення до керівництва Південної залізниці, щоб часовий проміжок між дизелем і електричкою був більшим.

Зараз ви читаєте новину «Пасажири погрожували перекрити колії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути