середа, 16 липня 2008 11:43

Папа Римський зустрівся з творінням диявола (ФОТО)

Папа Римський Бенедикт ХVI відправився в суботу вранці з римського міжнародного аеропорту Ф"юмічіно в своє дев"яте, найдальше і найтриваліше зарубіжне паломництво - до Австралії, для участі у Всесвітньому дні католицької молоді.

Папа Бенедикт вже вдруге бере участь в такому зльоті: аналогічна поїздка до Кельну в 2005 році стала його першим зарубіжним візитом.

За всю історію глава Римсько-католицької церкви в четверте відвідує Австралію, раніше на зеленому континенті побували попередники Йозефа Ратцінгера на папському престолі: Павло VI (1970) і Іоанн Павло II (1986 і 1995).

Після прибуття до Сіднея, Папа проводить час в центрі "Кентхурст Стаді", що належить Прелатуре Опус Дєї та службовцеві будинком для духовних роздумів і формування членів цього руху. Там Святий Отець проведе три дні. Він відпочине і приготується духовно до свята молоді всього світу. Там Папа встиг окрім всього іншого поспілкуватися з тваринним світом.

Саме святкування стартувало без участі Папи здійсненням Святої Меси в другій половині15 липня.

Після насиченої низки промов, молебнів, ходи та мітингів Папа покине Сідней в понеділок 21 липня і того ж дня пізно увечері повернеться до Риму.

"Газета по-українськи"

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський зустрівся з творінням диявола (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути