четвер, 22 березня 2007 16:25

Папа Римський став володарем чемпіонського поясу з боксу

Найзнаменитіший боксерський промоутер Дон Кінг побував на загальній аудієнції, яку 21 березня на площі Святого Петра у Ватикані дав Папа Римський Бенедикт XVI.

Під час аудієнції Кінг вручив понтифіку чемпіонські пояси за найпрестижнішими версіями – WBC (Всесвітня боксерська рада), IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBA (Всесвітня боксерська асоціація), а також пояси від французької та італійської федерацій професійного боксу.

Кінг признався, що отримав запрошення на аудієнцію за допомогою одного з своїх боксерів, чемпіона в середній вазі італійця Луки Мессі, рідний брат якого є священиком і служить у Ватикані. Мессі був присутній на аудієнції разом з Кінгом.

- Я подарував йому ці пояси, тому що Папа постійно бореться за Христа, мир і любов у всьому світі, - розповів потім Кінг. – Я попросив його помолитися за моїх боксерів, за мою дружину, за президента США і його дружину, за наші війська і всіх солдатів, які б"ються за мир.

Варто відзначити, що Дон Кінг баптист, а не католик, але перед аудієнцією він заявив, що не робить особливої відмінності між релігіями. Основна мета візиту Кінга до Італії – організація боксерських поєдинків, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський став володарем чемпіонського поясу з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути