середа, 09 квітня 2008 16:40

Памела Андерсон влаштувала стриптиз на дні народження засновника Playboy (ФОТО)

На вихідних в Лас-Вегасі засновник журналу PlayboyХ"ю Хефнер влаштував масштабну вечірку з нагоди свого 82-ліття, яке він відзначає 9 квітня. У готелі і казино TwinsPalms були присутні голі моделі, три коханки Хефнера, а також сотні гостей.

Веселощі продовжувалися всю ніч. Привітати Хефнера прийшли багато колишніх і нинішніх моделей, які з"являлися на обкладинці журналу. Не стала виключенням і Памела Андерсон, що красувалася на першій сторінці видання цілих 12 разів.

Очевидці розповідають, що як подарунок 40-річна Андерсон виконала для Хефнера стриптиз в одних лише туфлях на високому каблуці, повідомляє Фактnews.

Не дивлячись на вік, старий плейбой виглядав в оточенні молодих красунь щасливим і багато посміхався. Навіть у своїх 82 року Хефнер не ослабляє кермо влади своєї бізнес-імперії. Він і його подружка номер один - 27-річна Холлі, говорять, що збираються завести дітей.

Х"ю Хефнер заснував Playboy в 1953 році, незабаром перетворивши журнал на одну з найуспішніших видавничих імперій в історії. Він допомагав вершити сексуальну революцію 60-х років і писав на сторінках свого журналу довгі статті проти цензури і в захист ліберальних цінностей.

Не дивлячись на те, що Playboy зараз переживає не кращі часи - падіння попиту і зниження доходів від реклами через конкуренцію з боку інтернету, він як і раніше залишається найзнаменитішим і популярнішим журналом для дорослих. Тільки у США читачі купують 3 млн екземплярів на місяць, проте в 70-х тираж досягав 7 мільйонів. Але Х"ю Хефнер з упевненістю заявляє, що журнал виходитиме завжди, повідомляє TheSun.

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон влаштувала стриптиз на дні народження засновника Playboy (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути