четвер, 22 травня 2008 13:17

Палестинський смертник підірвав вантажівку біля ізраїльського КПП

Палестинський смертник підірвав вантажівку на ізраїльському КПП "Ерез" на кордоні з Сектором Газа. Теракт був здійснений вранці в четвер, 22 травня. В результаті вибуху загинув тільки сам терорист, ніхто з ізраїльських солдатів не постраждав, повідомляє газета Haaretz.

Відповідальність за теракт узяли бойовики радикальних угрупувань "Ісламський джихад" і "Бригади мучеників Аль-Акси". За словами представників угрупувань, теракт став "успішною мученицькою операцією".

Вантажівка вибухнула ще на палестинській території. Це, на думку кореспондентів Haaretz, може свідчити про те, що бомба у вантажівці вибухнула невчасно, швидше за все - унаслідок технічної несправності. Коли вантажівка наближалася до КПП, палестинські бойовики почали обстрілювати позиції ізраїльських військових з мінометів. Після нападу ізраїльські ВПС завдали удару по машині, в якій, імовірно, їхали причетні до обстрілу КПП бойовики. Палестинці підтвердили, що при авіаударі загинули декілька бойовиків, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Палестинський смертник підірвав вантажівку біля ізраїльського КПП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути