Ексклюзиви
середа, 26 березня 2008 18:10

Озброєний солдат втік з військової частини на Волині

Підрозділи Озброєних Сил, Міністерства внутрішніх справ, Служба безпеці України і Державної прикордонної служби розшукують військового термінової служби окремої механізованої бригади 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Озброєних Сил, що самовільно залишив місце караульної служби, і що втік з автоматом "Калашникова" у Волинській області. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.

За її даними, військовий втік 26 березня, пошкодивши огорожу військової частини. На місці несення караулу втікач залишив каску, бронежилет і багнет-ніж. Зникнення солдата виявив начальник караулу.

Після цього начальник Влолодимир-Волинського гарнізону оголосив операцію "Кільце". При цьому про те, що трапилося були оповіщені місцеві органи МВС, СБУ і Держприкордонслужби. На місці подій працюють правоохоронні органи із службовими собаками.

Підрозділи ВС, МВС перекрили можливі маршрути руху втікача, під контроль узяті залізничні і автобусні станції, автодороги Волинської області.

Проводиться робота з населенням області.

Про подію проінформовані підрозділи Військової служби правопорядку у ВС і органи внутрішніх справ за місцем проживання рідних і близьких солдата.

За попередніми даними, причиною втечі солдата могли стати проблеми у відносинах з його дівчиною, оскільки до звільнення військового в запас залишалися близько 3-4 тижнів, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Озброєний солдат втік з військової частини на Волині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути