понеділок, 18 лютого 2008 18:16

Останню роль Хіта Леджера дограють Джуд Лоу, Джоні Депп та Колін Фаррелл

Останню роль померлого від випадкового передозування медичними препаратами актора Хіта Леджера у фільмі "Імажінаріум доктора Парнасу" дограє ціла плеяда відомих голлівудських артистів - Джуд Лоу, Джоні Депп та Колін Фаррелл. Раніше повідомлялося, що в проекті братиме участь тільки Депп.

Прес-секретар Лоу підтвердив, що три актори виконають роль Тоні, артиста циркової групи, який намагається врятувати дочку Парнасу, яку той пообіцяв дияволові в обмін на вічну молодість. Повідомляється, що всі епізоди, зіграні Леджером, залишаться у фільмі, а Лоу, Депп і Фаррелл різні втілення головного героя, пише The Daily Telegraph.

Нагадаємо, минулого місяця газета The Sun писала про те, що режисер Тоні Гілліам має намір включити в свою картину сцену, в якій герой Леджера проходить крізь чарівне дзеркало і потрапляє в інший вимір, де змінює зовнішність. Його роль планував дограти актор Джоні Депп. Тепер же з"ясувалося, що в "Імажінаріумі" дія відбуватиметься в трьох вимірах, де роль Тоні втілять три різні актори.

Нагадаємо, зйомки фільму були припинені після несподіваної смерті 28-річного Хіта Леджера, тіло якого було знайдене в його квартирі в Нью-Йорку в 22 січня 2008 року. Минулого тижня родичі і близькі австралійського актора, а також його колишня наречена Мішель Уїльямс, приїхали в його рідне місто Перт, де пройшли похорони.

Причиною смерті Леджера патологоанатоми назвали смертельне поєднання шести препаратів: болезаспокійливих ліків оксиконтін, антидепресантів валіум і ксанакс, а також снодійних ресторіл і юнісом. Актор зізнавався, що його змучило безсоння під час зйомок у фільмі "Темний лицар", де він зіграв роль Джокера, раніше втілену на екрані великим Джеком Ніколсоном. Леджер повідомив, що під час роботи над образом Джокера, він спав всього по дві години на добу. NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Останню роль Хіта Леджера дограють Джуд Лоу, Джоні Депп та Колін Фаррелл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути