вівторок, 16 жовтня 2018 07:31

Останнє попередження: з 16 жовтня на водіїв-порушників чекають штрафи

Автор: facebook.com/Bilosh
  Від 16 жовтня патрульні поліцейські почнуть притягувати до відповідальності водіїв за перевищення встановлених обмежень швидкості руху
Від 16 жовтня патрульні поліцейські почнуть притягувати до відповідальності водіїв за перевищення встановлених обмежень швидкості руху

Від 16 жовтня патрульні поліцейські почнуть притягувати до відповідальності водіїв за перевищення встановлених обмежень швидкості руху.

Пілотний режим з контролю швидкості закінчився 15 жовтня, повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

"Пілотний режим з контролю швидкості закінчився. Вже з 16 жовтня ми не обмежимось профілактичною бесідою та попередженнями про підвищену небезпеку цього правопорушення. Нагадую! За перевищення більш як на 20 км/год – штраф – 255 грн. За перевищення більш як на 50 км/год – штраф – 510 грн. Попереджали, пояснювали, розповідали - тепер вже не ображайтесь", – написав він у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водіям можуть дозволити кермування без прав

Олексій Білошицький також додав карту, де позначено місця використання приладів контролю швидкості. Місця будуть змінюватися і додаватися, а карта буде постійно оновлюватися.

Автор: facebook.com/Bilosh
  Карта, де позначено місця використання приладів контролю швидкості
Карта, де позначено місця використання приладів контролю швидкості

З 8 жовтня патрульна поліція почала використовувати пристрої вимірювання швидкості TruCam. Роблять це в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення. Протягом першого тижня патрульна поліція використовувалаTruCam в пілотному режимі для профілактики, щоб учасники дорожнього руху звикли до нововведення.

Зараз ви читаєте новину «Останнє попередження: з 16 жовтня на водіїв-порушників чекають штрафи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути