Ексклюзиви
субота, 15 вересня 2007 10:12

Організатора вбивства Ганни Політковськой заарештували

За підозрою в організації вбивства журналістки Анни Політковської затримано колишнього районного главу Чечні Шаміля Бураєва.

За даними видання, екс-глава Ачхой-Мартанівського району Чечні був затриманий 13 вересня в Москві у власному автомобілі. Того ж дня Басманний суд видав санкцію на його арешт.

Прізвище Бураєва спливло під час чергового арешту іншого фігуранта гучної справи - колишнього підполковника ФСБ Павла Рягузова, якого в середу заарештували вже втретє.

До цього Московський окружний військовий суд двічі визнавав його арешт незаконним. Як розповіло газеті джерело, близьке до слідства, на суді промайнула інформація про те, що Рягузов передав адресу Політковської Бураєву.

У правоохоронних органах виданню підтвердили інформацію про затримання Бураєва, зазначивши, що він арештований за статтею "організація вбивства". Свого часу Бураєв разом з Ахматом Кадировим балотувався на посаду голови Чеченської Республіки, повідомляє "Комсомольская Правда".

Зараз ви читаєте новину «Організатора вбивства Ганни Політковськой заарештували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути