Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2008 17:56

Опозиція в Пакистані має намір сформувати коаліційний уряд

Партія пакистанського народу (ППН), лідером якої була вбита 27 грудня 2007 року екс-прем"єр Беназір Бхутто, оголосила про намір сформувати коаліційний уряд без участі Мусульманської ліги (Q), що підтримує президента країни Первеза Мушаррафа.

"Партія ухвалила рішення, що вона не зацікавлена в тих, хто був складовою частиною колишнього уряду", - цитує агентство слова співголови ППН, чоловіка Бхутто Асіфа Алі Зардарі.

Дві найбільші опозиційні партії Пакистану, згідно з неофіційними даними, з великим відривом перемогли на минулих в понеділок парламентських виборах. За цими даними, Партія пакистанського народу (ППН) і Мусульманська ліга Пакистану, очолювана іншим колишнім прем"єром Навазом Шаріфом, завоювали 153 з 272 місць в парламенті.

Мусульманська ліга (Q), яка підтримує президента країни зайняла третє місце (38 місць).

Центральна виборча комісія Пакистану перенесла загальні парламентські вибори з 8 січня на 18 лютого у зв"язку з вбивством Бхутто, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція в Пакистані має намір сформувати коаліційний уряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути