Ексклюзиви
вівторок, 14 жовтня 2008 16:38

Опалювальний сезон у Запоріжжі під загрозою зриву

Опалювальний сезон в Запоріжжі, ще не почавшись, вже знаходиться під загрозою зриву, повідомили в прес-службі концерну "Міські теплові мережі" у вівторок.

На початок жовтня борг населення перед концерном склав 72 млн. грн. "Це означає, що з 1 жовтня обласному центру не виділені ліміти на блакитне паливо. Що, у свою чергу, може спричинити зрив опалювального сезону", - повідомили в прес-службі.

Відповідно до доручення НАК "Нафтогаз України", договори на постачання природного газу в новому опалювальному сезоні полягатимуть тільки за умови проведення стовідсоткових розрахунків за спожитий газ.

Тим часом, ряд керівників дитячих установ і лікарень звернулися до влади міста з проханням включити опалювання. У зв"язку з цим Запорізьким виконавським комітетом було ухвалено рішення, згідно якому з 16 жовтня тепло з"явиться в дитячих садах, школах, пологових будинках і лікарнях.

Житлові будинки, організації і підприємства планують підключити до центрального опалювання після того, як температура повітря впродовж трьох діб буде нижча + 8 градусів.

В даний час фахівці концерну проводять перевірку системи теплозабезпечення шляхом пробного пуску.

Також на користь добросовісних платників тепловики продовжують проводити відключення боржників від системи гарячого водопостачання. Більше 100 квартиронаймачів погасили заборгованість після зроблених концерном екстрених мерів. Зараз гаряче водопостачання відключене в 610 квартирах, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Опалювальний сезон у Запоріжжі під загрозою зриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути