вівторок, 15 травня 2007 14:12

Онук убив бабусю, намагаючись відучити її від спиртного

Працівники Знамянського районного відділу міліції розкрили жорстоке вбивство літньої жінки. За підозрою у його скоєнні затримали 14-річного внука потерпілої.

Як з"ясувалося, підозрюваний в скоєнні злочину хлопець проживає з батьками в Дніпропетровській області. У середині квітня він приїхав в гості до своєї бабусі в одне з сіл Знамянського району. 55-річна жінка проживала разом з 62-річним співмешканцем, полюбляла випити і внук часто конфліктував з бабусею із цього приводу, повідомляє прес-служба МВС.

Одного разу, прокинувшись, онук побачив, що бабуся сидить за столом і п"є горілку, хоча була лише шоста година ранку. Внук відібрав пляшку у бабусі і на її очах вилив горілку у дворі. Цей вчинок дуже розлютив стареньку. Вона закрила двері помешкання і сказала внукові, щоб він додому не повертався.

Розгніваний хлопець проник в будинок через кватирку, схопив кочергу і завдав бабці декілька ударів, а потім продовжував бити її руками. Коли старенька почала просити змилуватися, овнук востаннє ударив її ногою, від чого жінка впала на підлогу. Після скоєного, без всяких докорів сумління, хлопець пішов на рибалку.

Коли після обіду він разом із співмешканцем бабусі повернувся додому, потерпіла лежала на тому ж місці без ознак життя. На питання чоловіка про те, що відбулося, хлопець відповів, що бабця, мабуть, просто напилася.

Після цього вони удвох пішли до сусідки, а коли увечері повернулися, то зрозуміли, що жінка вже мертва. Порадившись, співмешканець і внук вирішили поховати бабусю у дворі. Наступного ранку, викопавши яму, вони поклали туди тіло.

Щоб не викликати підозру, розповіли сусідам, що старенька поїхала в Одесу до родичів. Але їх історія не була переконливою, тому того ж дня їх відвідали працівники міліції.

Підліток у всьому зізнався. Тепер за даним фактом відкрито кримінальну справу. Слідство продовжується, передають E-news.

Зараз ви читаєте новину «Онук убив бабусю, намагаючись відучити її від спиртного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути