Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2007 13:56

Онук Патріса Лумумби перерізав горло студентці в Італії

У Італії онук африканського революціонера Патріса Лумумби в компанії з двома приятелями перерізав горло студентці за відмову від участі в оргії. За підозрою в причетності до жорстокого вбивства були затримані 37-річний Патрік Дія Лумумба та його приятелі: 20-річна студентка зі США Аманда Нокс з своїм залицяльником, 23-річним Рафаелем Солечіто з міста Барі в південній Італії. Усі троє підозрюваних опинились у поліцейській дільниці Перуджі у вівторок вранці, а до вечора були взяті під варту як можливі вбивці, пише британська газета The Times.

Тіло британської студентки Мередіт Керчер з міста Коулсдон знайшли 2 листопада під ковдрою у її власній спальні в будинку, який вона наймала на пару з підозрюваною Нокс. До моменту вбивства Керчер виповнився 21 рік. Вона була студенткою університету в Лідсі і проходила практику з вивчення італійської мови в Університеті для іноземців у Перуджі.

Мертва дівчина була частково вдягнена, а її горло було перерізане: ймовірно, складаним ножем. За даними патологоанатомів, смерть дівчини наступила між дванадцятою і другою годиною ночі.

На сьогодні сусідка загиблої Нокс, спальня якої розташовувалася поряд з кімнатою вбитої, вже зізналась у злочині. У поліції вважають великим успіхом те, що дівчина дала ці свідчення на одному з допитів, розкривши деталі події в ніч з 1 на 2 листопада.

За версією слідства, злочинці розправилися з Керчер після того, як вона відмовилася брати участь у буйній оргії. Як сказав начальник поліції Перуджі Артуро ді Феліче, вбивство Керчер можна вважати розкритим: жорстокий злочин здійснено з сексуальних мотивів.

Розтин трупа Керчер показав, що вона мала статеві відносини перед смертю, проте медики ухилилися від точної відповіді на запитання, чи було це зґвалтуванням. Слідів наркотиків і алкоголю в крові Керчер не виявили.

Відразу після затримання підозрюваних стало відомо, що Лумумба, одружений на польці, за його власними словами доводиться внуком знаменитому революціонерові Патрісу Лумумбі, який став першим прем"єр-міністром республіки Конго в 1960 році. Через рік після початку його прем"єрства в країні відбулася змова, Лумумбу відсторонили від влади і вбили, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Онук Патріса Лумумби перерізав горло студентці в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути