четвер, 10 липня 2008 12:40

Ольмерт погодився достроково покинути пост прем"єра Ізраїлю

Прем"єр-міністр Ізраїлю Ехуд Ольмерт погодився на те, щоб переможець на внутріпартійних виборах в очолюваній ним партії "Кадіма" сформував новий уряд і замінив його. Про це заявили джерела в правлячій партії.

За їхньою інформацією, після триденних переговорів найбільш вірогідні претенденти на пост глави уряду міністр закордонних справ Ципі Лівні, міністр транспорту Шауль Мофаз, міністр громадської безпеки Аві Діхтер та міністр внутрішніх справ Маїр Шитріт домовилися про те, що той хто переможе на внутріпартійних виборах автоматично стає кандидатом на пост прем"єр-міністра на парламентських виборах в 2009 році. Внутріпартійні вибори пройдуть у вересні.

За словами представника Ольмерта, таке рішення було ухвалене ним сподіваючись на те, що кандидат, який переможе, не зможе сформувати уряд і Ольмерт залишиться при владі до загальнонаціональних парламентських виборів, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Ольмерт погодився достроково покинути пост прем"єра Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути