Ексклюзиви
вівторок, 11 березня 2008 10:39

Олексія Ягудіна терміново прооперували (ФОТО)

 
Олімпійського чемпіона Олексія Ягудіна відвезли в лікарню Краснодару з гострим нападом апендициту прямо з гастрольного шоу "Льодовиковий період". До Краснодару учасники популярного шоу приїхали 7 березня. Першого дня легендарний фігурист відмінно відкатав свій номер, але в кінці шоу на уклін до глядачів не вийшов.

Як з"ясувалося, за кулісами у Олексія сильно розболівся живіт. Спочатку всі думали, що це просто розлад, але коли біль став нестерпним, вирішили викликати "швидку".

Медики, що приїхали, відразу поставили діагноз – "гострий апендицит". Чемпіона відвезли в краснодарську лікарню швидкої медичної допомоги. Опівночі спортсмен вже був на операційному столі.

Як розповів КП завідувач відділенням ендоскопічної хірургії Валерій Куліш, який оперував Ягудіна, операція, що тривала рівно годину, пройшла успішно. Жодних ускладнень у Олексія немає, почуває він себе добре.

Ягудін лежить у звичайній палаті – приміщень з покращеними умовами в лікарні просто немає. Фігурист лежить у повній самоті, спілкуватися з поклонниками і журналістами відмовляється. Він спеціально попросив персонал його не турбувати і жодних відвідувачів у палату не пускати. Тому тепер у лікарні всім повідомляють, що Олексія виписали вже за день після операції і на літаку доправили в Москву, пише Твой ДЕНЬ.

 

Зараз ви читаєте новину «Олексія Ягудіна терміново прооперували (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути