Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2018 09:05

Олександрі Шевчук на третю операцію потрібно 30 тисяч доларів

Олександрі Шевчук на третю операцію потрібно 30 тисяч доларів
Дівчинка перенесла вже три операції, але терміново потребує й четвертої. Фото надане Анною Шевчук

8-річна Олександра Шевчук із селища Голованівськ на Кіровоградщині потребує термінової операції за кордоном. Дитина народилася з вродженою спинномозковою грижею, синдромом натягнутого спинного мозку, синдромом Кіарі, порушенням тазових органів, двостороннім гідронефрозом і хронічною нирковою недостатністю. Їй терміново потрібна операція на спинному мозку. Оперувати будуть в ізраїльській клініці. Потрібно $30 тис.

"Вже на п'ятий день після народження Сашуню прооперували в інституті нейрохірургії. Через два тижні була ще одна операція, а в 5 років – третя в інституті Шалімова. Однак лікування в Україні не давало результатів, стан донечки погіршувався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іванні Карапузь на лікування ДЦП потрібна допомога

У 2016 році я почала шукати допомоги за кордоном. Торік в серпні в ізраїльській клініці Рамбам Сашуні зробили дві операції по нейрохірургії. Але терміново потрібна ще одна - на спинному мозку.

Без цієї операції дитині загрожує часткова або повна параліч кінцівок. На це треба 30 тисяч доларів. Для мене, як одинокої мами ця сума просто захмарна. Ми отримуємо лише пенсію по інвалідності. А дитині постійно потрібні памперси й ліки. Із-за вродженої аномалії розвитку сечовивідних шляхів ми проводимо кожні 3-4години катетеризацію. Вночі Сашуня спить з катетером Фолея й сечепакетом. Тому я звертаюсь до людей в надії на будь-яку допомогу", - розповіла Gazeta.ua мати Анна Шевчук.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7572 9322 8740 (Шевчук Анна Федорівна).

Зараз ви читаєте новину «Олександрі Шевчук на третю операцію потрібно 30 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути