Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2007 18:56

Олександра Зубенка цікавила смерть

У селищі Улянівка Білопільського району Сумщини 12-річний Олександр Зубенко після уроків пішов до діда з бабою — провів старого на нічну зміну. Баба лягла спати. Зранку 7 грудня дядько знайшов хлопця повішеним на водостічній трубі.

Поки єдиною причиною самовбивства правоохоронці називають те, що хлопець цікавився смертю. Останнім часом він розпитував, що відчуває людина помираючи, чи боляче їй, що відбувається після того? За тиждень до самогубства Олександр Зубенко був на похороні дитини, яка померла від раку.

— Сашко був жвавенький, веселенький. Із однокласниками дружив. Відкритий хлопчина, на зауваження не ображався. У неділю збирався йти до школи на заняття з карате, — каже завуч Улянівської школи Світлана Довгозвяка, 47 років.— Це після самогубства рідні стали говорити про те, що він цікавився смертю. У школі ж ми від нього таких питань не чули.

Сім"ю Сашка характеризують як благополучну. Мати —  соцпрацівник, батько трудиться на місцевому хлібозаводі. У них ще є молодший син.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Зубенка цікавила смерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути