середа, 23 квітня 2008 09:24

Олександр Омельченко став продюсером чоловічого стриптизу (ФОТО)

 

Олександр Омельченко став першим українським політиком, який не побоявся розслабитися з народом! І у нього це вийшло ну дуже щиро! Власне, західні політики давно люблять провокувати публіку.

Днями він зайшов на модну вечірку в столичний клуб "ЦК", де його запросили очолити жюрі щомісячного конкурсу "Головне караоке країни - Золотий голос". Сан Санич судив відповідально, чим навіть здивував колег по жюрі - Лері Вінна і Віктора Павлика. Загалом, екс-мер Києва так старанно оцінював промовців, що у результаті остаточно розійшовся і прямо з місця заспівав смішну пісеньку про доісторичну любов.

А закінчилося все дуже несподівано: за правилами цього конкурсу конкурсантів, які дійшли до фіналу, до фінального виступуготують відомі люди, яких їм призначають в продюсери. І чоловічому дуету під назвою "Два гади" в продюсери дісталися Олександр Омельченко і Віктор Павлик. Часу на підготовку номера у них було небагато. Але їм вистачило, щоб вибрати для свого виходу хіт. "Голубая луна"! І коли "Два гади" зі своїми бек-вокалистами Віктором Павликом і Олександром Омельченком заспівали - в залі почалася істерика! Зал вибухнув - всі повставали з місць, волали, свистіли і підтанцьовували. Підлили масла у вогонь і майже голі танцюристи балету "Дельс-арт", що супроводжували виступ "Двох гадів". Треба віддати належне мужності Омельченко - коли "блакитне" напруження на сцені досягло межі, Сан Санич не втік, а мужньо підспівував і підтанцьовував. Правда, хтось пожартував, що йому не дала втекти зі сцени ведуча шоу - Сніжана Єгорова, яка просто "втопила" в своїх обіймах Омельченко.

До речі, "Два гади" стали переможцями "П"ятого головного караоке країни - Золотий голос". І їм вручили переможні путівки в далекі країни. А ось їх продюсер Омельченко нічого не отримав. Хоча, вперше в житті, у нього прямо в залі почали брати автографи не як у політика, а як у шоу-бізнесмена, повідомляє БЛИК.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Омельченко став продюсером чоловічого стриптизу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути