понеділок, 03 грудня 2007 08:54

Олег Газманов постраждав у аварії (ФОТО)

Відомий співак Олег Газманов потрапив в аварію в самому центрі Москви, коли повертався після концерту додому в Срібний бір.

Водій "мерседеса", в якому знаходився співак, щоб уникнути сильного зіткнення машиною, що стоїть, різко загальмував. Удар виявився несерйозним, а ось Газманов постраждав - він ударився обличчям об переднє сидіння.

Газманов зазвичай сам сидить за кермом своїх машин, але цього вечора він скористався послугами особистого водія. Після концерту він відчував себе втомленим і поспішав додому, тому і попросив водія їхати максимально швидко. Можливо, тому водій і не помітив невелику пробку попереду. А коли побачив - було надто пізно. Але проте він не розгубився і різко загальмував. Удар від зіткнення з машиною, що стояла, вийшов не таким сильним, яким міг бути. Тому вм"ятина на "мерседесі" не дуже помітна. Але Олег Михайлович постраждав. Він сидів посередині заднього сидіння і щось писав в своєму ноутбуку, і у момент гальмування ударився об підголовник крісла водія.

Не дивлячись на те, що йому було боляче, Газманов зберігав спокій і терпіння. Тільки вдома він виявив на обличчі синяки. Даїшників співак і його водій не стали викликати, вони вважали за краще вирішити всі суперечки з власником іншого автомобіля на місці.

Всього через декілька годин після ДТП, що трапився, співак вже летів до Томська, де дав концерт.

"Тепер у Олега Михайловича дуже сильний синяк під оком, - призналася помічниця артиста Юля. - А попереду у нас великі сольні концерти в Ризі, Естонії. Сьогодні йому доведеться виступати в сонячних окулярах, тому що синяки дуже сильні і їх буде важко приховати за гримом" - повідомляє "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Олег Газманов постраждав у аварії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути