Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2007 08:11

Окруашвілі у в"язниці накачали психотропними речовинами

Вся Грузія шокована розмовами про те, що найближчого у минулому соратника Саакашвілі, а нині головного опозиціонера Грузії Іраклія Окруашвілі грузинські слідчі нібито "зламали" на його дочці. "У Грузії настали "беріївські" часи. Саакашвілі показав своє справжнєобличчя. Він повернув нас у 37-й рік", - розповіла газеті "Твой день" грузинська журналістка, попросивши не називати її ім.

Громадськість по-справжньому налякана. У Тбілісі гуляють чутки про те, як вибивали з опального міністра потрібні свідчення. Нібито, прямо на очах у Окруашвілі катували його 4-річну дочку.

Багато хто майже відкрито говорить, що не сумніваються в тому, що на допитах до Окруашвілі застосовували тортури і психотропні препарати. По всій Грузії обговорюють жахливі подробиці.

З чуток, прагнучи обілити Саакашвілі, тюремники заздалегідь напхали Окруашвілі психотропними речовинами, внаслідок чого його психіка остаточно зламалася.

За наявною інформацією, Окруашвілі готувався у вівторок прийняти у себе друзів із опозиції, щоб обговорити подальші дії, а його адвокат і деякі керівники опозиції готувалися до прямого ефіру на телебаченні.

Зараз ви читаєте новину «Окруашвілі у в"язниці накачали психотропними речовинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути