вівторок, 09 жовтня 2007 16:18

Окруашвілі нікуди не виїжджав. Він вдома і неадекватний

Адвокат екс-міністра оборони Грузії Ач Беселія спростувала повідомлення ЗМІ про те, що Іраклій Окруашвілі покинув вдосвіта країну після того, як був випущений з-під варти під заставу в 6 млн доларів. Беселія близько 15 години пройшла мимо журналістів в квартиру свого підзахисного за адресою Паліашвілі, будинок 16. Коментувати свої дії вона відмовилася. Вийшовши з квартири близько 16 годин, вона заявила, що зустріла там "неадекватного" Окруашвілі.

"Він нікуди не виїжджав. Я з ним щойно зустрілася у нього удома. Ми з ним обговорили деякі питання. Єдине, що я можу зараз сказати і пізніше я зроблю із цього приводу заяву, мені здалося що він був неадекватний", - сказала адвокат.

Вона додала також, що "Окруашвілі не знає, хто вніс за нього 10 млн ларі (більше 6 млн доларів) як заставу за звільнення з попереднього ув"язнення".

Беселія уточнила, що детально розповість про те, що відбулося з Окруашвілі в 20:00 у будівлі парламенту Грузії, де зберуться представники об"єднаної опозиції на брифінг, повідомляє агентство "Новини-Грузія".

Зараз ви читаєте новину «Окруашвілі нікуди не виїжджав. Він вдома і неадекватний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути