Ексклюзиви
понеділок, 05 листопада 2007 08:33

Оголений Яма зробив Могилевській масаж (ФОТО)
5

У суботу ввечері в Pinchuk Art Centre пройшла виставка колекції авторських фотографій Олександра Ктіторчука Послуги краси. Всі професії важливі!

На 14 фотографіях наші зірки займаються нехарактерною для них справою, а саме - приміряють на себе професії, пов"язані з індустрією краси.

І дійсно, потішно дивитися, як співак Джанго намагається підправити ножицями зачіску Олени Вінницької, Остап Ступка робить педикюр екс-віагрі Кристині Коц-Готліб, гендиректор каналу ICTV Олександр Богуцький влаштовує мануальний масаж телеведучій Олені Фроляк, дует Алібі підпилює нігті скульпторові Олегу Пінчуку,а Олена Мозгова як косметолог-професіонал збирається масажувати обличчя Віталіні Ющенко.

Цього вечора фотографії знайшли своїх господарів, оскільки були відразу продані на добродійному аукціоні. Стартова ціна кожної роботи - 1000 гривень.

Першим лотом, за який віддали серйозну суму - 12 тисяч гривень, стала фотографія Відпочинок в СПА, на якій Влад Ряшин в образі банщика купає у ванні Асію Ахат.

Фотографію купив бізнесмен, який не захотів назватися, а ось Влад Ряшин собі в колекцію придбав за 2 тисячі гривень веселий портрет Кузьми Скрябіна, який робить Ользі Горбачовій масаж стопи. За таку ж суму директор Таврійських Ігор Микола Баграєв придбав собі фото Лілії Підкопаєвої, де вона заплітає волосся авторові фотосесії Олександру Ктіторчуку.

Руслана Писанка, яка разом із партнером-танцюристом Миколою Коваленко на портреті еротично освоює фен, пішла за 5 тисяч гривень.

Світлана Лобода та її подругу Надія Мейхер в образі візажісток - за 6 тисяч. До речі, останнє фото придбала телеведуча Тетяна Рамус. Вона заплатила ще й за портрет оголеної Наталії Могилевської, якій Влад Яма робить масаж, рекордну суму - 60 тисяч гривень.

Всього на аукціоні зібрали 124 тисячі гривень.

Всі виручені від продажу гроші перерахують до фонду боротьби зі СНІДом.

За матеріалами Комсомольская правда в Украине.

Зараз ви читаєте новину «Оголений Яма зробив Могилевській масаж (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути