вівторок, 08 липня 2008 09:51

Очевидців кривавої ДТП вразила байдужість київських медиків (ФОТО)
12

В суботу, вночі, на мосту біля ст.м. "Нивки", сталася шокуюча ДТП.

На пр-ті Перемоги розбилося 6 автомобілів – Mitsubishi Outlander, Daewoo Lanos, Daewoo Sens, Opel Vectra, Opel Kadett і Nissan Sunny.

Близько опівночі на мосту біля ст.м. "Нивки" в напрямку ст.м. "Святошин" спостерігалася тягучка. В цей же час, в дві останні машини, що стояли поряд Daewoo Lanos і Daewoo Sens, ззаду на великій швидкості влетів Mitsubishi Outlander. Удар був такої сили, що Daewoo Lanos за інерцією наздогнав Opel Vectra, що стояв попереду. Outlander же після зіткнення з двома Daewoo відкинуло на зустрічну смугу, де з ним лоб в лоб зіткнувся Nissan. Дісталося і Opel Кadett, але в кого він врізався, з"ясувати так і не вдалося.

Постраждалих – шість чоловік, один з яких (водій Nissan) помер в машині швидкої допомоги через 40 хвилин після аварії. Водій, що спровокував таку жахливу ДТП, власник Outlander, вижив. Його врятували подушки безпеки та міцний каркас кузова, що залишив капсулу салону практично неушкодженою.

Більше за всіх не пощастило водієві і 20-річному пасажирові Nissan Sunny. Останнього з численними травмами витягнули з машини випадкові свідки. А ось водій понівеченої до невпізнання іномарки, виявився затиснутим у власному авто.

Впродовж перших 10 хвилин після аварії поранені люди не отримали потрібної медичної допомоги, тому що карета швидкої допомоги в цей час просто стояла в пробці, що утворилася після зіткнення 6-ти автомобілів. Люди лежали на дорозі і спливали кров"ю за 7 машин від швидкої! Тобто, медикам досить було виїхати на порожню зустрічну смугу (дорога була перекрита) і проїхати декілька десятків метрів, щоб врятувати життя постраждалих. Замість цього вони покірно чекали.

Навіть діставшись до місця кривавої ДТП, за словами численних свідків, лікарі не робили ніяких дій для порятунку постраждалих. Вони або стояли осторонь, або ходили навколо своєї машини.

Люди, що перебували на місці ДТП, насилу вмовили лікарів забрати з асфальту водія Mitsubishi і надати йому першу допомогу. Що стосується чоловіка, затиснутого в своєму авто, до нього медики навіть жодного разу не підійшли! Вони чекали прибуття співробітників спецпідрозділу, що займається ДТП з тяжкими наслідками.

Байдужість медиків, влади та спецбригади в цій ситуації дала ясно зрозуміти одне: навіть у найбагатшому місті України – Києві – при серйозній ДТП шансів вижити практично немає, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «Очевидців кривавої ДТП вразила байдужість київських медиків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути