вівторок, 30 жовтня 2007 09:31

Обвинувачені в убивстві якутського шахіста підлітки підозрюються в 20 аналогічних нападах

Справа, пов"язана з убивством якутського шахіста Сергія Ніколаєва, може розростися до чергового масштабного розслідування про масові вбивства на національному ґрунті. Тільки почавши вивчати фото- і відеоархіви мобільних телефонів затриманих і їхнє електронне листування, слідчі запідозрили, що вони можуть мати відношення ще до двох десятків аналогічних нападів. Розслідування вбивства якутського шахіста буде обов"язково доведено до публічного суду, заявив прокурор столиці Юрій Сьомін на зустрічі з керівником постійного представництва Республіки Саха в Москві. Сьомін повідомив, що злочин фактично розкрито, підозрюваних заарештовано, передає "Интерфакс".

Нагадаємо, наразі шість підозрюваних знаходяться під вартою. Напередодні заарештованим неповнолітнім було пред"явлено звинувачення в убивстві й замаху на вбивство "із хуліганських мотивів та на ґрунті національної або расової ненависті".

Наразі слідство продовжує вивчати СМС-листування, відео з телефонів, ще раз перевіряються їхні свідчення. У правоохоронних органах відзначають, що зараз можна підозрювати підлітків приблизно в 20 аналогічних нападах.

Зараз ви читаєте новину «Обвинувачені в убивстві якутського шахіста підлітки підозрюються в 20 аналогічних нападах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути