середа, 14 березня 2018 16:27

Громадські організації та національні ЗМІ шукають "нових лідерів"

Громадські організації та національні ЗМІ шукають "нових лідерів"
Проект "Нові лідери" присвячений пошуку креативних та амбіційних активістів, які хочуть покращити життя в Україні

12 березня стартує національний суспільно-медійний проект "Нові лідери". Проект започаткований 34 громадськими організаціями і підтриманий групою StarLightMedia.

"Нові лідери" – це можливість проявити себе для людей, які прагнуть брати і беруть активну участь у суспільному житті країни. Проект є відповіддю на суспільний запит щодо залучення креативних, амбітних людей з чистою репутацією до вирішення проблем державного рівня", - коментують організатори.

Учасники повинні представити свої ідеї експертам, ЗМІ та інтернет-аудиторії. Ті, хто набере найбільше голосів, стануть героями телевізійного формату, який вийде в ефір телеканалу ICTV у вересні 2018 року. Переможець отримає не лише соціальний капітал та медійність, але і грошовий приз для реалізації ідеї або початку політичної кар'єри.

Реєстрація учасників вже розпочалась і триватиме до 30 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 85% українців скаржиться на низьку зарплату

"Нарешті так багато суспільних організацій, громадських активістів та провідних медіа об'єднались, щоб знайти нових дієвих лідерів. Ми закликаємо бізнес та медіаорганізації, які зацікавлені у розвитку України, долучитися до нашого проекту", - заявили представники громадських організацій Світлана Матвієнко та Роман Бондар.

"Проект "Нові лідери" має стати соціальним ліфтом для активних та енергійних людей, які пов'язують своє майбутнє з Україною. І ми раді допомогти їм донести свої ідеї та реалізувати цілі", - вважає керівник телеканалу ICTV Олександр Богуцький.

На Рівненщині двох місцевих жителів судитимуть за державну зраду. Чоловіки були організаторами проплачених акцій за легалізацію видобутку бурштину на території області та за імпічмент президента України.

Зараз ви читаєте новину «Громадські організації та національні ЗМІ шукають "нових лідерів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути