четвер, 22 січня 2009 09:36

Обгорілого чоловіка з машини судді - зарізали

Суддя Вищого господарського суду України Михайло Михайлюк, чий автомобіль Nissan Teana позавчора був знайдений в районі смт. Проліски Київської області спаленим, з обгорілим тілом всередині, сьогодні вийшов на зв"язок з правоохоронними органами.

Про це пише Коммерсант-Украина з посиланням на джерело в Головному слідчому управлінні МВС.

"Суддя з"явився. З урахуванням серйозності ситуації, ми скрупульозно встановлюємо його особу. Він сказав, що вранці 20 січня передав свій автомобіль в користування іншій людині і сам ним не користувався", - розповіло джерело.

На оперативному відео видно, що тіло людини в автомобілі Nissan неможливо ідентифікувати. Торс трупа лежить спиною на важелі коробки передач, тоді як ноги, відчленовані від верхньої частини тіла тривалою дією вогню, схрещені в районі педалей.

Як стало відомо, вчора о 18.00 в Київському центрі судово-медичних експертиз була закінчена аутопсія. За попередньою інформацією, на обгорілому тілі є декілька ножових поранень.

Тим часом Дарницьке районне управління міліції Києва порушило кримінальну справу за фактом вбивства людини, обгоріле тіло якої було знайдене в автомобілі судді.

Форпост
Зараз ви читаєте новину «Обгорілого чоловіка з машини судді - зарізали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути