вівторок, 20 травня 2008 10:55

Обама став індіанцем і отримав ім"я "Барак Чорний орел" (ФОТО)
5

Сенатор від штату Ілінойс Барак Обама був "усиновлений" членами племені Кроу в штаті Монтана.

Кандидата усиновили Хартфорд і Мері "Чорний орел". За індіанським звичаєм, Бараку Обамі дали нове ім"я. З мови місцевого племені воно переводиться як "Той, хто допомагає всім людям на наших землях", проте самому кандидатові більше сподобалося інше ім"я, яке, як з"ясувалося, простіше вимовити на англійській. Виступаючи перед індійцями, Б.Обама заявив, що тепер його звуть "Барак Чорний Орел".

Природно, поїздка Б.Обами була приурочена до внутріпартійних виборів у демократів, які в Монтані намічені на 3 червня. Причому, як відзначає Reuters, це був перший візит кандидата в президенти США в резервацію Кроу, в якій налічується 12 тисяч членів.

Очевидно, що Б.Обама вирішив заручитися голосами корінного населення США, яке часто ігнорує вибори у федеральні органи влади. Тим часом всього проголосувати в Монтані можуть 60 тисяч індійців.

Можливо, саме для того, щоб остаточно закріпити перевагу в протистоянні з Хіларі Клінтон, Б.Обама пообіцяв зробити представника індіанських племен своїм політичним радником.

Місцеві старійшини пропозиції кандидата сприйняли в цілому прихильно. У інтерв"ю вони заявляли, що Б.Обама став першим, хто захотів з ними спілкуватися. Головним достоїнством кандидата індійці назвали той факт, що представник демократів - вихідець з бідної сім"ї, який чудово розуміє насущні проблеми людей, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «Обама став індіанцем і отримав ім"я "Барак Чорний орел" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути