Ексклюзиви
четвер, 06 листопада 2008 16:08

Обама розчарував Саакашвілі

Президент Грузії Михайло Саакашвілі та<>його оточення розчаровані перемогою на виборах президента США Барака Обами, оскільки Джон Маккейн вважається особистим другом грузинського керівника, говорять політологи і експерти.

Готуючись до перемоги Маккейна, грузинські керівники в одному з фешенебельних ресторанів накрили банкет, але у результаті святкування зірвалося.

Держміністр Грузії у справах біженців Коба Субеліані декілька днів перед американськими виборами їздив на джипі, встановивши замість номерного знаку напис "Маккейн".

Він зізнався, що зробив її кустарно, оскільки за грузинськими законами дозволяється використовувати замість номерів на машинах прізвища, але це коштує декілька тисяч ларі.

Лідер опозиційної "Партії народу" Коба Давіташвілі заявив в четвер, що нова адміністрація США більше не підтримуватиме "бушевський проект "Саакашвілі".

"У Саакашвілі не буде більше заокеанської підтримки, тому його дні у владі майже скінчені", - сказав Коба Давіташвілі, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Обама розчарував Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути