Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2008 09:29

Обама продає віруючим наклейки на бампери

Обама продає віруючим наклейки на бампери
Передвиборчий штаб демократичного кандидата в президенти США Барака Обами відкриває новий напрям "товарів для віруючих", повідомляє CNN.

У інтернет-магазині передвиборчого сайту демократичного кандидата з"явилися значки та наклейки на бампери з написами "Віруючі за Обаму" та "Католики за Обаму".

Товари цієї лінії підходять для віруючих різних конфесій, заявив заступник радника з релігійних питань штабу Обами Пол Монтейро. Найближчим часом штаб має намір випустити рекламні матеріали, адресовані прихильникам різних релігій.

Сайт Beliefnet оголосив, що незабаром на продаж надійдуть товари з гаслами "Духівництво за зміни" та "За Ізраїль, за Обаму".

Новий напрям кампанії перш за все адресований католицькому електорату. На всіх президентських виборах починаючи з 1976 року католики голосували за кандидата, який згодом ставав президентом. Лише під час кампанії 2000 року вони підтримали Альберта Гора, який вийшов з президентської гонки.

В інтернет-магазині передвиборчого сайту Обами також продаються спеціальні значки та стікери для афро- та латиноамериканців, євреїв, азіатів, ветеранів, республіканців та жінок, які підтримують Барака Обаму. Всі значки коштують по п"ять доларів, за винятком значка для жінок, який коштує три долари за штуку або п"ять за пару, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Обама продає віруючим наклейки на бампери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути