Ексклюзиви
понеділок, 17 листопада 2008 12:41

Обама підтримував Буша по телефону

Президент США Джордж Буш повідомив лідерам "великої двадцятки" (G20), що регулярно розмовляв по телефону з обраним главою Білого дому Бараком Обамою під час саміту у Вашингтоні та отримував від нього підтримку. Про це розповіла міністр фінансів Франції КрістінЛагард, передає Reuters.

Сам Обама не був присутній на саміті, проте був інформований про те, що відбувалося, своїми помічниками. Серед них - колишній держсекретар США Мадлен Олбрайт та колишній конгресмен Джеймс Ліч, яким Обама довірив провести низку зустрічей з офіційними особами в кулуарах саміту.

Нагадаємо, у результаті Обама підтримав прийнятий на саміті план дій з боротьби зі світовою фінансовою кризою і висловив готовність працювати з країнами "двадцятки" після інавгурації. "Обама має намір продовжувати спільну роботу над цими викликами після своєї інавгурації в січні 2009г.", - наголошувалося в заяві перехідної адміністрації США.

Зараз ви читаєте новину «Обама підтримував Буша по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути