Ексклюзиви
неділя, 12 жовтня 2008 18:25

Обама обходить Маккейна

За 23 дні до президентських виборів в Сполучених Штатах кандидат від демократичної партії Барак Обама укріплює своє лідерство в передвиборних опитуваннях. Згідно з даними опитування виборців, агентства Reuters, що проводилося за замовленням, з 7 по 10 жовтня, перевага Барака Обами над його конкурентом - республіканцем Джоном Маккейном - склала 6 пунктів. За кандидата від демократів готові проголосувати 49% респондентів, тоді як республіканського фаворита підтримали 43% опитаних.

Автори дослідження відзначають, що лідерство Барака Обами тепер можна назвати "статистично значним". "Ми просліджували громадську думку щодня, і Обама послідовно йшов від переваги в 2 і 3 пункти до 6 пунктів", - приводить агентство висновки соціолога Джона Зогбі.

Економічні проблеми в США позначаються на користь Барака Обами, стверджують аналітики. Багато виборців пов"язують економічне кредо Джона Маккейна з нинішньою адміністрацією Білого дому і переконані, що для стабілізації національної економіки необхідні свіжі ідеї, повідомляє Reuters.
Зараз ви читаєте новину «Обама обходить Маккейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути