четвер, 21 серпня 2008 14:56

Обама не патріот своєї країни

Обама не патріот своєї країни
Американці вважають республіканця Джона Маккейна більш патріотичним, аніж демократа Барака Обаму.

Такий висновок зробила американська соціологічна компанія GQR (Greenberg Quinlan Rosner), що опитала в період з 12 по 14 серпня 1000 представників дорослого населення Америки. Погрішність опитування складає 3,1 %.

74 % опитаних віддали свої голоси за Маккейна, в порівнянні з 56 % голосів, відданих за Обаму.

Останнім часом Обаму засипають питаннями відносно його ставлення до американського прапора та країни. Вони виникли після того, як нещодавно семирічна дівчинка запитала Обаму, чому він хоче бути президентом. У своїй відповіді демократ сказав: "Америка вже не така, як була раніше. Я б не хотів такого майбутнього для своїх дітей". Консерватори розкритикували цю відповідь і вважають її не достатньо патріотичною. Але Обама відкидає думки про те, що йому не вистачає патріотичного духу. 30 червня цього року він виступив в промовою про патріотизм, в якій висловив свої політичні погляди в контексті американських історичних традицій та опису діяльності патріотів Вашингтона, Лінкольна, Трумена та Мартіна Лютера Кінга мол.

В той же час республіканець Джон Маккейн обрав патріотизм однієї з головних тем своєї передвиборчої кампанії. Вчора сенатор-республіканець заявив, що на загальнонаціональній партійній конвенції республіканців, що пройде з 1 по 4 вересня, основною буде тема "Країна перш за все". Варто зазначити, що тему патріотизму сам Маккейн та його соратники часто використовують в своїх передвиборчих кампаніях.

За матеріалами Politico

Зараз ви читаєте новину «Обама не патріот своєї країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути