понеділок, 20 жовтня 2008 16:06

Новий сингл Брітні Спірс очолив хіт-парад США

Новий сингл Брітні Спірс "Womanizer", що стартує в чарті Billboard з 96-ої позиції, за тиждень піднявся на перший рядок головного хіт-параду США. Останній раз композиція Спірс займала перший рядок хіт-парада в 1999 році, коли вийшов її сингл "Baby One More Time".

Згідно з даними звукозаписної компанії Jive, "Womanizer" також займає верхні рядки в хіт-парадах itunes в Канаді, Франції, Швеції і Іспанії. У перший тиждень після реліза сингл був викачаний 286 тисяч разів. Цей показник є рекордом онлайн-продажів пісні.

У інтерв"ю однієї з радіостанцій Нью-Йорка Спірс заявила, що планує відправитися в світове турне на підтримку свого нового альбому "Circus", вихід якого запланований на 2 грудня. Співачка відзначила, що гастролі відбудуться в 2009 році, проте ніяких подробиць не повідомила.

Минулого року, коли Спірс випустила альбом "Blackout", вона дала серію виступів в Каліфорнії, але масштабної концертної діяльності не розгорнула. Сингл "Piece of Me" з пластинки 2007 року приніс співачці три нагороди MTV Video Music Awards, повідомляє KM.

Зараз ви читаєте новину «Новий сингл Брітні Спірс очолив хіт-парад США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути