вівторок, 18 березня 2008 12:14

Новий губернатор Нью-Йорка зізнався у подружній невірності

Новий губернатор штату Нью-Йорк Девід Петерсон майже відразу після прийняття присяги зізнався у тому, що кілька років тому впродовж "двох-трьох років підтримував позашлюбні відносини з іншою жінкою", пише The Daily News.

Як пише видання, ця інформація стала для багатьох людей абсолютно шокуючою, оскільки попередник Петерсона на губернаторському посту Еліот Спітцер був змушений піти у відставку саме на ґрунті "аморальності".

Петерсон, що став першим сліпим негром-губернатором за історію штату, вирішив розповісти про свій роман сам до того, як про нього дізналися б журналісти.

За його словами, інтрижка почалася у нього 1999 року, коли його відносини з дружиною значно погіршали. Петерсон сказав, що і його дружина також не зберігала йому вірність, причому обидва з подружжя  були обізнані про захоплення один одного.

Проте, судячи по розповіді новоспеченого губернатора,  2001 року сім"я фактично відродилася: подружжя відновило минулі відносини, а партнери на стороні були забуті.

Мішель Петерсон підтвердила слова свого чоловіка, заявивши, що "на щастя для дітей, важкі часи нашого шлюбу позаду".

Нагадаємо, що 17 березня віце-губернатор штату Петерсон піднявся на посадову сходинку вище. Це відбулося після того, як під тиском громадськості у відставку пішов попередній керівник штату, викритий в походах по повіях, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Новий губернатор Нью-Йорка зізнався у подружній невірності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути