Ексклюзиви
неділя, 20 липня 2008 12:23

Новий Бетман поставив рекорд по зборах в день прем"єри

Новий фільм про Бетмана - "Темний лицар" - встановив в Північній Америці новий рекорд по зборах в день прем"єри, обійшовши "Людину-павука 3".

За даними компанії WarnerBros., що випустила фільм на екрани, в перший день показу - п"ятницю, 18 липня, - "Темний лицар" запрацював в США і Канаді 66,4 мільйона доларів.

Попередній рекорд по зборах в день прем"єри в Північній Америці належав третій "Людині-павукові". Цей фільм в 2007 році запрацював за один день 59,8 мільйона доларів.

Очікується, що "Темний лицар" поб"є і рекорд по зборах в прем"єрний уїкенд, поки що також належить "Людині-павукові-3". Якщо до прем"єри аналітики кіноринку прогнозували, що нова серія пригод Бетмана заробить з 18 по 20 липня близько 130 мільйонів доларів, то після того, як були отримані дані про збори в день прем"єри, прогнози були переглянуті. Тепер експерти припускають, що в перші три дні в північноамериканському прокаті "Темний лицар" збере не менше 150 мільйонів, повідомляє Lenta.ru.

Режисером "Темного лицаря" став Кріс Нолан, що зняв фільм "Бетман. Початок", що вийшов в прокат в 2005 році. Роль Бетмана зіграв Крістіан Бейл, а австралієць Хіт Леджер, що загинув в січні 2008 року, в "Темному лицарі" зіграв головного лиходія - Джокера.

Зараз ви читаєте новину «Новий Бетман поставив рекорд по зборах в день прем"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути