пʼятниця, 06 червня 2008 11:17

Нова книга про Джеймса Бонда б"є рекорди: продано більше 44 тисяч екземплярів

Тільки у перші чотири дні продажів нової книги про пригоди Джеймса Бонда "Дияволові не все одно", написаної Себастьяном Фолксом, було продано більше 44 тисяч екземплярів. Тільки одна мережа магазинів Waterstone продала за перші дні 19 тисяч екземплярів роману про легендарного агента 007.

Черга в найбільший книжковий магазин Лондона на вулиці Піккаділлі почала шикуватися з половини п"ятої напередодні надходження книги в продаж, повідомляє NEWSru.com.

За повідомленням представників книжкового магазина, в перші ж дні було продано 300 екземплярів ексклюзивного видання вартістю 750 фунтів стерлінгів або 1400 доларів.

Себастьян Фолкс говорить, що серйозно поставився до пропозиції продовжити серію історій про пригоди агента 007. За його власною оцінкою, нова книга - це "приблизно на 80% Флемінг".

Як заявив автор, "він не прагнув до повного наслідування. Але твердо слідував правилам оповідання і стилістиці Флемінга. Призначення роману - продовжити серію книг про Бонда, в яких сюжет, - це все".

Публікація книги приурочена до 100-річчя творця образу найвідомішого героя британської розвідки. На думку видавця, "Безтурботний" повертає "агентові 007" його початковий образ, розмитий численними кінематографічними постановками.

За словами Фолкса, на написання чергового сиквела йому знадобилося шість тижнів. Говорять, що Флемінг справлявся з цим завданням ще швидше. Раніше вже робилися спроби знайти заміну Флемінгу - завдання написати продовження дали трьом авторам, проте вдалими їх назвати не можна.

Часто в друк виходили адаптовані кіносценарії. Всього про Бонда було знято 21 фільм. "Квант втіхи" - 22-й за рахунком фільм - зараз знаходиться у виробництві і повинен вийти на екрани в 2008 році.

Проте його зйомки зараз припинені після низки нещасних випадків через які мало не загинули водій і два каскадери, а також було втрачено автомобіль агента 007, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Нова книга про Джеймса Бонда б"є рекорди: продано більше 44 тисяч екземплярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути