Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 16:18

Німецький пенсіонер збив велосипедиста і помер від шоку

У Гамбурзі 60-річний пенсіонер Пітер Т. (Peter T) на смерть збив іншого пенсіонера, 65-річного Ст. (Dieter W.) Дітера, який прямував на велосипеді за хлібом, після чого помер від серцевого нападу, повідомляє німецька DasBild.

Інцидент відбувся в 06:39 на Аренбургерштрассе. Дочекавшись, поки загориться зелене світло, велосипедист сміливо рушив через вулицю. У цей момент в нього на повному ходу врізалася "Тойота".

У поліції вважають, що Пітер Т., що знаходився за кермом, просто не побачив, що йому горить червоне світло: ймовірно, його засліпило уранішнє сонце. Після удару пенсіонера на велосипеді кинуло в лобове скло, потім він впав на асфальт і ударився головою.

На місце прибули поліцейські і лікарі. Під час бесіди з представниками правопорядку водій "Тойоти" несподівано обм"якнув і почав падати. Пенсіонера швидко перенесли в карету швидкої допомоги, проте врятувати вже не змогли: він помер від сердечно нападу, викликаного шоком.

Зараз ви читаєте новину «Німецький пенсіонер збив велосипедиста і помер від шоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути