Ексклюзиви
середа, 06 червня 2007 16:16

Німецька поліція розгоняє антиглобалістів сльозоточивим газом

Німецька поліція застосувала в середу сльозоточивий газ проти агресивно налаштованих учасників демонстрації антиглобалістів, які кидали каміння в поліцейських.

В даний час у загороди навколо Хайлігендамма, де повинен пройти саміт G8, знаходяться тисячі поліцейських і антиглобалістів. Обидва пропускні пункти закрито, тому що так звані "автономи" - агресивно налаштовані молоді люди з "Чорного блоку", одягнені у все чорне, кидали в поліцейських на КПП каміння.

У прес-службі поліцейського підрозділу "Кавала", який забезпечує безпеку під час саміту, повідомили, що не дивлячись на агресивні дії "автономів", "поліцейські прагнуть відокремити мирних демонстрантів, яких більшість, від схильних до насильства. Це виходить у них не завжди, оскільки "автономи" наполегливо прагнуть діяти під прикриттям мирних демонстрантів.

В даний час дорога з аеропорту Росток-Лааге заблокована, також заблоковані і інші дороги у напрямі Хайлігендамма. На деяких з них антиглобалісти встановив імпровізовані барикади з гілок дерев, а на інших влаштовують "сидячі блокади" - сотні молодих людей сидять на дорозі, повідомляє РІА Новости.



Зараз ви читаєте новину «Німецька поліція розгоняє антиглобалістів сльозоточивим газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути