Ексклюзиви
пʼятниця, 21 грудня 2007 20:54

Німецька поліція конфіскувала вантажівку героїну

Поліція Німеччини конфіскувала 150 кг героїну. Партія, вартістю приблизно в 9 мільйонів доларів, стала однією з найбільших конфіскацій в історії німецької поліції.

150 кілограм сильнодіючого наркотика були знайдені в кузові вантажівки, яка була зупинена в північно-західній частині країни.

За даними прокуратури міста Мюнстера, орієнтовна вартість вилученої партії становить майже 9 мільйонів доларів. Наркотик перевозився в несесерах, а затримана вантажівка приїхала до Німеччини з території Туреччини.

Автомобіль був зупинений 19 грудня у вестфальскому Бохольті неподалік від голландського кордону. Наразі 32-річний водій вантажівки перебуває під арештом.

Поліцейські визнають, що це одна з найбільших конфіскацій наркотиків в історії країни. За даними поліції, переважно героїн до Європи постачається з Афганістану, а канал підпільних постачань пролягає по території балканських країн.

За 2006 рік німецька поліція провела 6 763 вилучення наркотичних засобів, а загальна кількість конфіскованого тоді героїну обчислюється майже 900 кілограмами, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Німецька поліція конфіскувала вантажівку героїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути