Ексклюзиви
пʼятниця, 27 червня 2008 15:29

Німеччина перешкоджає пошуку нацистських злочинців

Центр Симона Візенталя піддав різкій критиці судові органи Німеччини в Баден-Бадені в п"ятницю, 27 червня, звинувативши їх в перешкоджанні пошуку колишніх нацистських злочинців, зокрема, лікаря СС, доктора Аріберта Хейма.

Єфраїм Жуков, головний фахівець з пошуку нацистських злочинців, що працює в центрі Візенталя, заявив, що німецький суд відмовив поліції в наданні записів телефонних розмов Хейма з родичами і старими друзями, які знаходилися у контакті з доктором, що ховається від правосуддя.

"Нам лише недавно стало відомо про масштаби обструкції", - сказав Жуков в телефонному інтерв"ю з Ізраїлю, заявивши також, що подібні запити в інших випадках, як правило, без проблем затверджуються.

Представник суду в Баден-Бадені, в якому Хейм був засуджений в 1979 році заочно за сотні вчинених вбивств, все ще не прокоментував те, що відбувається. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина перешкоджає пошуку нацистських злочинців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути