понеділок, 06 серпня 2007 08:24

Ніколя Саркозі обматюкав американських фотографів

Президент Франції Ніколя Саркозі, який знаходиться на відпочинку в США, зірвав злість на американських фотографах, що намагалися зняти його прогулянку на човні.

Як розповів фотокореспондент Джим Кол і фрілансер Вінс Девітт, інцидент відбувся вранці в неділю на озері Вінніпесауки в штаті Нью-Гемпшир. За словами фотографів, перш ніж почати зйомку вони підпливли до патрульного катера, представилися і отримали дозвіл виконувати свою роботу.

"Саркозі виглядав задоволеним, посміхався і махав рукою патрулю, але коли він помітив нас, то від його гарного настрою не залишилося і сліду", - розповідає Кол.

За його словами, французький президент вказав у бік фотографів і його човен почав наближатися до човна Кола і Девітта. Підпливши до фотографів, Саркозі, на якому були надіті тільки шорти для купання, стрибнув в їхній човен і почав кричати.

"Він був дуже збуджений і кричав щось по-французьки дуже голосно і швидко", - розповів Девітт.

Оскільки президент лаявся по-французьки, фотографи нічого не зрозуміли. Вони запитали людей, що знаходилися в президентському човні, чи говорить хто-небудь з них по-англійськи, але не отримали відповіді. Через деякий час одна з жінок сказала фотографам, що Саркозі просить, щоб йому дали спокій.

Після цього Кіл і Девіт пообіцяли припинити зйомку на сьогодні. А французький президент повернувся в свій човен і продовжив прогулянку по озеру, повідомляє Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «Ніколя Саркозі обматюкав американських фотографів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути